AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta sirke bit görmek

Kahve falında saçta sirke bit görmek

Kahve falında saçta sirke bit görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, yüzünde güller açacağına işaret eder.

Kahve falında saçta sirke bit gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu veya sizin dış dünyaya yansıttığınız yüzünüz gelir düzeyinize ters bir görünüm yaratabilir.

Kahve falında saçta bit ve sirke görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine delalettir.

Kahve falında saçta bit sirkesi görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçında bit sirke görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçta bit sirke görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında saçında bit ve sirke görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında saçta sirke bit görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçinda bit sirkesi görmek doyasıya hasret gidereceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında saçında sirke bit görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir