AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçtan bit almak

Kahve falında saçtan bit almak

Kahve falında saçtan bit almak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, birikiminin artacağına, değer göreceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, büyük başarıla kazanacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işarettir.

Kahve falında saçtan bit almak gördüyseniz:

  • İlk önce, ailenizden kişilere yardımcı olmalı ya da geleceğinizi düşünerek para harcamalısınız.

Kahve falında başka birinin saçında bit görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına alamet eder.

Kahve falında saçta bit sirkesi görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına delalettir.

Kahve falında saçından bit temizlemek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında saçından bit dökmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında saçtaki biti öldürmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, yanlış yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında birinin saçında bit görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçta çok bit görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç tararken bit görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir