AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçtaki biti öldürmek

Kahve falında saçtaki biti öldürmek

Kahve falında saçtaki biti öldürmek evlerindeki huzurun artacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, şansının açılacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında saçtaki biti öldürmek gördüyseniz:

  • Kendi haline bırakıp, olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Kahve falında saçta bit öldürmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, rahatlığa erileceğine inanılır.

Kahve falında saçtaki biti öldürmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına inanılır.

Kahve falında saçta bit görüp öldürmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçtan bit alıp öldürmek çoluk çocuğa karışacağına, sıkıntının günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında saçtan bit öldürmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında saçtaki bitleri öldürmek ruhunun dinleneceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçında bit öldürmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçta bit öldürdüğünü görmek parasının ve canın güvende olacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir