AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek broş görmek

Kahve falında kelebek broş görmek

Kahve falında kelebek broş görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında kelebek broş gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Kahve falında kelebek broş görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında broş görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına inanılır.

Kahve falında broş almak zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakaya broş takmak aile saadetinin artacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında broş takmak kapanan bütün kapıların açılacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pırlanta broş görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında inci broş görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında altın broş görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir