AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçmayla vurulmak

Kahve falında saçmayla vurulmak

Kahve falında saçmayla vurulmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, zarara uğrayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçmayla vurulmak gördüyseniz:

  • Başka insanlar sizi olumsuz etkiliyor.

Kahve falında saçmayla vurulmak işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında saçma görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalettir.

Kahve falında saçma sapan şeyler görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçma şeyler görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başı vurulmak başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklarından vurulmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir adamın vurulduğunu görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir