AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçma şeyler görmek

Kahve falında saçma şeyler görmek

Kahve falında saçma şeyler görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında saçma şeyler gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerinizi gözden geçirirseniz vereceğiniz kararları almak kolaylaşabilir.

Kahve falında saçma şeyler görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçma sapan şeyler görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında saçma görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, işinde de hep başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında saçmayla vurulmak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir şey giymek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölünün bir şey istediğini görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerde bir şey bulmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyini unutmak ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir