AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde bir şey bulmak

Kahve falında yerde bir şey bulmak

Kahve falında yerde bir şey bulmak çaresiz kalacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde bir şey bulmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz sonuna kadar takip etmelisiniz.

Kahve falında yerde bir şey bulmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında bir şeyi bir yerde unutmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden bir şeyler toplamak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, malının ve kazancının tam olacağına inanılır.

Kahve falında kaybolan bir şeyi bulmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında aradığı şeyi bulmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şey kaybedip bulmak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saklı bir şeyi bulmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaybettiğin bir şeyi bulmak kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir