AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın yağlandığını görmek

Kahve falında saçın yağlandığını görmek

Kahve falında saçın yağlandığını görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, makbul olan şeylere, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında saçın yağlandığını gördüyseniz:

  • Herkes sakinleşene kadar uzlaşma ortamı yaratmaya çalışmanız sonuç vermeyebilir.

Kahve falında yağlı saç görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında saça yağ sürmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında yağlanmış saç görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalettir.

Kahve falında saçını yağlı görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının yağlı olduğunu görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, düşünmeden hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı yağlı görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçına yağ sürmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarının yağlandığını görmek falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir