AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tutam saç görmek

Kahve falında bir tutam saç görmek

Kahve falında bir tutam saç görmek hasretin biteceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tutam saç gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız ya da en azından gereksiz göreceğiniz misafirleriniz olabilir veya dışarıda birilerini ağırlamak için aşırı masrafa girebilirsiniz.

Kahve falında bir tutam saç görmek elindekileri de kaptıracağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında saçın tutam tutam döküldüğünü görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında bir tutam beyaz saç görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tutam saç kesmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde bir tutam saç görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında olan bir tutam saç görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç tutamı görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir