Kahve falında saçlarının kısa görmek

Kahve falında saçlarının kısa görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalettir.

Kahve falında saçlarının kısa gördüyseniz:

  • Sizi tanımayan kişiler dahi, bazı konularda üzerinize gelme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında erkeğin saçını kısa görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçının kısa kesildiğini görmek anne baba ile ters düşüleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kısa saç görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadında kısa saç görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kısaltmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, afiyete ereceğine yorulur.

Kahve falında kısa ve kıvırcık saç görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının saçını kısa görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kişinin her daim iyi anılacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını kısa görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir