AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kısaltmak

Kahve falında saçını kısaltmak

Kahve falında saçını kısaltmak yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalettir.

Kahve falında saçını kısaltmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında saçları kısacık kestirmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında saç kısa kestirmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, insanların alım gücünün azalacağına delalettir.

Kahve falında saçını olduğundan kısa görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısacık saç kestirmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine alamet eder.

Kahve falında siyah kısa saç görmek şansının da açık olacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kısa kesmek saygınlığının da artacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçın kısa görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir