AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı parçalanması görmek

Kahve falında ayakkabı parçalanması görmek

Kahve falında ayakkabı parçalanması görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yenileneceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabı parçalanması gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bazı sorunlarınız ortadan kalkabilir.

Kahve falında ayakkabının parçalandığını görmek kazancının çok daha fazla olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarının parçalandığını görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı parçalanması görmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabısı parçalanmak sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısının parçalandığını görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam parçaları kusmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında büyük et parçası görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında yıldızların parçalandığını görmek ayıplanacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir