Kahve falında ayakkabısının parçalandığını görmek

Kahve falında ayakkabısının parçalandığını görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, üzüntülerinin son bulacağına, sorunların çabucak halledileceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabısının parçalandığını gördüyseniz:

  • En güvendiğiniz durumlarda bile tökezleyebilirsiniz.

Kahve falında ayakkabının parçalandığını görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısı parçalanmak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı parçalanması görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabısının parçalandığını görmek sıkıntılarının daha da artacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabılarının parçalandığını görmek güzel fırsatların elde edileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet eder.

Kahve falında deri parçası görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında ay parçası görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında yüzük parçalanması görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, hastalıkların biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir