AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek gibi olmak

Kahve falında erkek gibi olmak

Kahve falında erkek gibi olmak sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek gibi olmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine karşı çıkılsa da, siz kendi ihtiyaçlarınızı dile getirmekte ısrar edebilirsiniz.

Kahve falında nur topu gibi erkek bebek görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında kendini erkek gibi hissetmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını erkek gibi görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, helal lokma yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek gibi saç kestirmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına yorulur.

Kahve falında erkeği kadın gibi görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya tabir olunur.

Kahve falında saçlarını erkek gibi kestirmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kadın gibi erkek görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kendisini mutsuz edeceğine inanılır.

Kahve falında erkek gibi namaz kılmak yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir