AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarında beyazlar görmek

Kahve falında saçlarında beyazlar görmek

Kahve falında saçlarında beyazlar görmek halsizleşeceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında saçlarında beyazlar gördüyseniz:

  • Uzun vadeli projelerinizde veya hedeflerinizde detaylar ortaya çıkmaya başlıyor.

Kahve falında başka birinin saçını beyaz görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına delalettir.

Kahve falında kafada beyaz saç görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında dökülmüş beyaz saç görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına işarettir.

Kahve falında saçında beyaz tel görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçın beyazlaştığını görmek sorunlarını bitireceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun saçını beyaz görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını beyazlamış görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir