AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitlenmiş saç görmek

Kahve falında bitlenmiş saç görmek

Kahve falında bitlenmiş saç görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, keyifli hale geleceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında bitlenmiş saç gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklenmedik şekilde size ya da hizmetlerinize veya planlarınıza destek verebilir ya da bazı vaatlerde bulunabilirler.

Kahve falında saçta bit ve sirke görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçtaki biti öldürmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, işlerin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçta bit öldürmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine yorulur.

Kahve falında saçında bit ve sirke görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine inanılır.

Kahve falında kendi saçından bit temizlemek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçta bit olduğunu görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçında beyaz bit görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçta bit ayıklamak ilişkiye huzurun geleceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir