AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç uzatmak

Kahve falında saç uzatmak

Kahve falında saç uzatmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, gelişim içine gireceğine, işlerinin günden güne açılacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç uzatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında saçları uzatmak elinin darlığa düşeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete saç uzatmak işinde çok büyük bereket göreceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında saç uzatmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin saçını uzattığını görmek arkasından gıybet edeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı uzatmak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saç uzattığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını uzatmak yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine delalettir.

Kahve falında gül uzatmak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir