AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın eğildiğini görmek

Kahve falında ağacın eğildiğini görmek

Kahve falında ağacın eğildiğini görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, arzuların yerine geleceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın eğildiğini gördüyseniz:

  • Artan bilgi akışı veya yeni bilgiler edinme gereksinimi ön plana çıkıyor.

Kahve falında ağaçların eğildiğini görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın eğildiğini görmek yeni bir hayata başlayacağına, ele geçen parada artış olacağına inanılır.

Kahve falında insanların önünde eğildiğini görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına tabir olunur.

Kahve falında rükuya eğilmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında önünde eğilmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine yorulur.

Kahve falında yere eğilmek işinden ve parasından olacağına, spor yapmaya başlanılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin önünde eğilmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzı eğilmek rahat bir nefes alacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir