AnaSayfa / Genel / Kahve falında rükuya eğilmek

Kahve falında rükuya eğilmek

Kahve falında rükuya eğilmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına delalettir.

Kahve falında rükuya eğilmek gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk v.b konularda sıkıntı yaşanabilecek bir süreçtesiniz.

Kahve falında rükuya eğilmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine inanılır.

Kahve falında rüku etmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rükuda durmak gülen gözlerin ışığının söneceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rükuya varmak kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğün eğildiğini görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında minarenin eğildiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerin eğildiğini görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin önünde eğilmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir