AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere eğilmek

Kahve falında yere eğilmek

Kahve falında yere eğilmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, aile hayatlarını bozulacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında yere eğilmek gördüyseniz:

  • Daha sonra yaşayabileceğiniz büyük sorunların habercisi olabilir.

Kahve falında yere eğilmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında önünde eğilmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında evin eğildiğini görmek giderileceğine, kendisini keşfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerin eğildiğini görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, insanların alım gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğün eğildiğini görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında insanların önünde eğildiğini görmek o masumların bedduasını alacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Kahve falında rükuya eğilmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçların eğildiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir