AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı eğilmek

Kahve falında ağzı eğilmek

Kahve falında ağzı eğilmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, çok büyük adımlar atacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına inanılır.

Kahve falında ağzı eğilmek gördüyseniz:

  • Herkesin biraz eğlenmeye ihtiyacı vardır.

Kahve falında ağzı eğilmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüzüğün eğildiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında evin eğildiğini görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın eğildiğini görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret eder.

Kahve falında önünde eğilmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerin eğildiğini görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına işarettir.

Kahve falında birinin önünde eğilmek geleceğe olan inancını yitireceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir