AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin önünde eğilmek

Kahve falında birinin önünde eğilmek

Kahve falında birinin önünde eğilmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin önünde eğilmek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar belli kararlar almanızı ya da seçeneklerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında insanların önünde eğildiğini görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, onların önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında önünde eğilmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin önünde eğilmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında rükuya eğilmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yüzüğün eğildiğini görmek hakkını yedirtmeyeceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işarettir.

Kahve falında ağaçların eğildiğini görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin eğildiğini görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir