AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeği kökünden koparmak

Kahve falında çiçeği kökünden koparmak

Kahve falında çiçeği kökünden koparmak yeni planlar yapacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçeği kökünden koparmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında çiçeği kökünden sökmek evlenme yolunda adım atacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek kökü görmek fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek kökü ekmek çok sevinçli haberler alacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine işaret eder.

Kahve falında çiçek kökü yemek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında çiçek kökleri görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kökünden çiçek koparmak ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçeğin kökünü görmek zorlukları aşacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kökünden çiçek sökmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir