AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının dolaştığını görmek

Kahve falında saçının dolaştığını görmek

Kahve falında saçının dolaştığını görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının dolaştığını gördüyseniz:

  • Başkalarından ricalarda bulunmak yerine kendinizi ödüllendirmenin farklı yollarını bulmalısınız.

Kahve falında saçının dolaştığını görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolaşmış saçı açmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına tabir olunur.

Kahve falında saçın dolaşmasını görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalettir.

Kahve falında dolaşmış saç görmek ana baba dualarının alınacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında saçların dolaştığını görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, geçim derdinin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında baskasini hamile ve dogum görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doyana kadar yemek yemek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya işarettir.

Kahve falında fareyi dolaşırken görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, güzelliklere rast gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir