AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saç koparmak

Kahve falında beyaz saç koparmak

Kahve falında beyaz saç koparmak çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, dua alacağına inanılır.

Kahve falında beyaz saç koparmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz hakkında, insanlar olur olmaz dedikodular üretebilirler.

Kahve falında kendi saçını beyaz görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz saçlı bir adam görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük tartışmaların yapılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının saçını beyaz görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının beyaz görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz saçlı adam görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçini beyaz görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, can sıkıntısının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında bir başkasının saçını beyaz görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir