AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçında beyaz görmek

Kahve falında kendi saçında beyaz görmek

Kahve falında kendi saçında beyaz görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, işlerin aksamayacağına, işlerinin çok açılacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi saçında beyaz gördüyseniz:

  • Evinizde daha rahat etmenizi veya bazı olaylar açısından daha verimli olmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında saçını beyazlamış görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına inanılır.

Kahve falında beyaz saç kesmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kazançlı çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçları beyazlamış görmek mutluluk ve saadete, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin saçlarını beyaz görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçın beyaz olduğunu görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçını beyaz görmek içebileceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulur.

Kahve falında eşinin saçını beyaz görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz saç kopardığını görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir