AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saçlı birini görmek

Kahve falında beyaz saçlı birini görmek

Kahve falında beyaz saçlı birini görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz saçlı birini gördüyseniz:

  • Asıl bakış açınızı veya ne yapmak istediğinizi bilen tek kişi sizsiniz.

Kahve falında saçlarda beyaz görmek gelirinin garanti olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve siyah saç görmek işlerinin kötüleşeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının beyazlaştığını görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçını beyaz görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarımı beyaz görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kendi saçlarını beyaz görmek dertlerinin günden güne artacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz saçlı adam görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz saçlı kadın görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir