AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kestirememek

Kahve falında saçını kestirememek

Kahve falında saçını kestirememek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kestirememek gördüyseniz:

  • Alışılmadık görüntünüzü paylaşmanız bir teklif almanıza neden olabilir.

Kahve falında eşinin saçlarını kestirdiğini görmek hasret çekileceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına inanılır.

Kahve falında erkek gibi saç kestirmek hane içine ay doğacağına, kendisini işine vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının saç kestirdiğini görmek adaletin geleceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında eşinin saçını kestirdiğini görmek işinde uzmanlaşacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına rivayet eder.

Kahve falında saç kestirip boyatmak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında saçı erkek gibi kestirmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına yorulur.

Kahve falında saçını kestirememek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, anne ve baba duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında saç kestirdiği görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir