AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kahküllü görmek

Kahve falında saçını kahküllü görmek

Kahve falında saçını kahküllü görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, saygın biri olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında saçını kahküllü gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrularına göre değil kendi bildiklerinize göre yola devam etmelisiniz.

Kahve falında kahküllü saç görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına delalettir.

Kahve falında saçını kahküllü görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kazanç ve kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçına kahkül kestirmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında saçında kahkül görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında saça kahkül kesmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kahkül kestirmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı kahkül kesmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yeni yerler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kahkül kestirmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir