AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında kahkül görmek

Kahve falında saçında kahkül görmek

Kahve falında saçında kahkül görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının sona ereceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, sorunları başarıyla çözmeye, güzel fırsatların ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçında kahkül gördüyseniz:

  • Ailece katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı buluyorsunuz.

Kahve falında saçına kahkül kestirmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet eder.

Kahve falında saçını kahküllü görmek kısmetin ve talihin açılacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını kahkül kestirmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahküllü saç görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında saçında kahkül görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kahkül kesmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saça kahkül kesmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına alamet eder.

Kahve falında kendine kahkül kesmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir