AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahküllü saç görmek

Kahve falında kahküllü saç görmek

Kahve falında kahküllü saç görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, moralinin yükseleceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kahküllü saç gördüyseniz:

  • Size ait olmayan iş ya da sorumluluklardan kaçınmalısınız.

Kahve falında kahküllü saç görmek bol kazanç elde edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine tabir olunur.

Kahve falında saça kahkül kesmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçında kahkül görmek güzel günlerinin geride kalacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında saçı kahkül kesmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına inanılır.

Kahve falında saçına kahkül kestirmek rızkın genişlemesine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kahküllü görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kahkül kestirmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine işaret eder.

Kahve falında kahkül bırakmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir