AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça kahkül kesmek

Kahve falında saça kahkül kesmek

Kahve falında saça kahkül kesmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında saça kahkül kesmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı tartışabilir veya eskiden gelen çözümlenmemiş konuları hatırlatabilirsiniz.

Kahve falında saça kahkül kesmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında saçı kahkül kesmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine kahkül kesmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işarettir.

Kahve falında saçında kahkül görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kahküllü saç görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kahkül kestirmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçına kahkül kestirmek kalbinin küt küt edeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını kahküllü görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir