AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını bitli görmek

Kahve falında saçını bitli görmek

Kahve falında saçını bitli görmek hayatından razı geleceğine, yoksulluğa, zahmetinin çoğalacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, rahatlığa ereceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını bitli gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da çözümsüz veya gergin ortamların içerisinde bulabilirsiniz.

Kahve falında saçta bit temizlemek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine inanılır.

Kahve falında kendi saçından bit ayıklamak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçımızda bit görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine alamet eder.

Kahve falında saçına bit girdiğini görmek kazancın artmasına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında saçtan bit görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında saçta bit ayıklamak tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında saçındaki biti öldürmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bitlenmiş saç görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir