AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına bit girdiğini görmek

Kahve falında saçına bit girdiğini görmek

Kahve falında saçına bit girdiğini görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, işlerin yolundan çıkacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçına bit girdiğini gördüyseniz:

  • Gelirinizde artış olabilir.

Kahve falında saçına bit girdiğini görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına işarettir.

Kahve falında annemin saçında bit görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saçımda bit görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında saça bit düştüğünü görmek rızıksız kalacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçtan bit alıp öldürmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçta siyah bit görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında saça bit düşmek ana baba duası alınacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalet eder.

Kahve falında saçında bit olduğunu görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir