AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçımızda bit görmek

Kahve falında saçımızda bit görmek

Kahve falında saçımızda bit görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına rivayet eder.

Kahve falında saçımızda bit gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin fikirlerini saçma dahi bulsanız renginizi göstermemenizde fayda var.

Kahve falında saçta bit görmek rızkın gittikçe azalacağına, elde bulunan imkânların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçta bit görüp öldürmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına inanılır.

Kahve falında kızının saçında bit görmek kafasının boşalacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin saçından bit temizlemek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında saçtaki bitleri öldürmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saça bit düşmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçtaki biti öldürmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin saçında bit görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir