AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda solucan görmek

Kahve falında havuzda solucan görmek

Kahve falında havuzda solucan görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına işaret eder.

Kahve falında havuzda solucan gördüyseniz:

  • İnatçı olmamalısınız.

Kahve falında havuzda solucan görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük beyaz solucan görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında duvarda solucan görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağında solucan görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında solucan görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine işaret eder.

Kahve falında solucan ve kurt görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek içinde solucan görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında solucan temizlemek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir