AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında çekirge görmek

Kahve falında saçında çekirge görmek

Kahve falında saçında çekirge görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçında çekirge gördüyseniz:

  • Doğru şekilde plan yapmalısınız.

Kahve falında saçında çekirge görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Kahve falında çekirge kovalamak kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında suda çekirge görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Kahve falında örümcek ve çekirge görmek daha güçlü hale geleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çekirge ısırdığını görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çekirgeye basmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir tane çekirge görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çekirge ezmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir