AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında bit görmek

Kahve falında saçında bit görmek

Kahve falında saçında bit görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, rızkının artacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, kazancın günden güne düşeceğine yorulur.

Kahve falında saçında bit gördüyseniz:

  • Evde veya evle ilgili beklenmedik değişiklik ya da düzenlemeler sizin yararınıza sonuçlanabilir, endişelenmeyin.

Kahve falında saçın arasında bit görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun saçında bit görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazancının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçında bit görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçının içinde bit görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçta bit olduğunu görmek makam ve söz sahibi olacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında saçında bit yumurtası görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının saçında bit görmek artık kötü günler yaşamayacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçından bit döküldüğünü görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir