AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçında bit görmek

Kahve falında kendi saçında bit görmek

Kahve falında kendi saçında bit görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçında bit gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda tüm hızınızla ileri atılmak, bazı işlere soyunmak ya da kendinizi göstermek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında saçta bit temizlemek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçtan bit alıp öldürmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, üzüntülerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçından bit temizlemek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçında beyaz bit görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı bitlenmiş görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet eder.

Kahve falında saçta bit olduğunu görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarda bit görmek yaşama hevesinden olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında saçlarımda bit görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir