AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçında bit görmek

Kahve falında başkasının saçında bit görmek

Kahve falında başkasının saçında bit görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçında bit gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni bir şeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Kahve falında saçının içinde bit görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine işaret eder.

Kahve falında saçta çok bit görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, esenliği bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçinda bit sirkesi görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, elde bulunan imkânların artacağına delalettir.

Kahve falında saçtan bit temizlemek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının saçından bit temizlemek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında saçında bit yumurtası görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında saçın arasında bit görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını bitlenmiş görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir