AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında arı görmek

Kahve falında saçında arı görmek

Kahve falında saçında arı görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, işlerinin düzeleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçında arı gördüyseniz:

  • Seyahatler veya keyifli aktivitelerle ilgilenme arzunuz artıyor.

Kahve falında saçta arı görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında saçında arı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında saçlarında arı görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arıdan korkmak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında eşek arısı kovanı görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal arısının oğul çıkardığını görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına yorulur.

Kahve falında arı sokması görmek çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşek arısının soktuğunu görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir