AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı sokması görmek

Kahve falında arı sokması görmek

Kahve falında arı sokması görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, böylece yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arı sokması gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, sanatsal konuları veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda, istediklerinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında arıyı yemek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kovanda arı görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, saygınlığının da artacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir arı görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük arı görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arı öldürmeye çalışmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arı görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında arı kovmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arıların görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir