AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın uzadığını görmek

Kahve falında saçın uzadığını görmek

Kahve falında saçın uzadığını görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, dünya malı elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine tabir olunur.

Kahve falında saçın uzadığını gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız sürpriz tepkiler nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilir, üzülebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının saçının uzadığını görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin saçının uzadığını görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin saçlarının uzadığını görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçınızın uzadığını görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçlarının uzadığını görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçların uzadığını görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin saçlarının uzadığını görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının saçlarının uzadığını görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir