AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı olduğundan uzun görmek

Kahve falında saçı olduğundan uzun görmek

Kahve falında saçı olduğundan uzun görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, rakiplerini geride bırakacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına yorulur.

Kahve falında saçı olduğundan uzun gördüyseniz:

  • Her koşulda size hayran olan kişiler bile tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya bilirler.

Kahve falında bir erkeğin saçını uzun görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçlarını uzun görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına inanılır.

Kahve falında ölünün saçlarını uzun görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin saçını uzun görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah saçlı olduğunu görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah düz saç görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok uzun saçlı birini görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir