AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin saçını uzun görmek

Kahve falında bir erkeğin saçını uzun görmek

Kahve falında bir erkeğin saçını uzun görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin saçını uzun gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri belli konularda ikna edemiyorsanız, tek nedeni denememenizdir.

Kahve falında kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında uzun saçlı erkek görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin uzun saçlı olduğunu görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin saçını uzun görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun sarı saçlı erkek görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı erkek çocuğu görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah saçlı erkek görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeği uzun saçlı görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir