AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kızıla boyadığını görmek

Kahve falında saçı kızıla boyadığını görmek

Kahve falında saçı kızıla boyadığını görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işarettir.

Kahve falında saçı kızıla boyadığını gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaçırmaktan korkup yumuşamayın.

Kahve falında saçı kızıla boyadığını görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarını kızıla boyadığını görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında saçını kızıla boyadığını görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına işaret eder.

Kahve falında saçını siyaha boyadığını görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının saç boyadığını görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı boyadığını görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını boyadığını görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının boyadığını görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir