AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını boyadığını görmek

Kahve falında saçlarını boyadığını görmek

Kahve falında saçlarını boyadığını görmek tartışmaların sonlandırılacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, yolunun hep açık olacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını boyadığını gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizi ya da girişimlerinizi engellemeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında sevgilinin saçını boyadığını görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı boyadığını görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarını kahverengiye boyadığını görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saç boyadığını görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında saçımı boyadığımı görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında saçının boyadığını görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saçlarını boyadığını görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçlarını boyadığını görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir