AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı boyadığını görmek

Kahve falında saçı boyadığını görmek

Kahve falında saçı boyadığını görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalet eder.

Kahve falında saçı boyadığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseye karşı huysuz davranabilirsiniz.

Kahve falında saçını turuncuya boyadığını görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını kızıla boyadığını görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını kahverengiye boyadığını görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, huzurun kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı boyadığını görmek kendisine olan güveninin artacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kahverengiye boyadığını görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, insanların takdirini kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçlarını sarıya boyadığını görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine inanılır.

Kahve falında saçını yeşile boyadığını görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı siyaha boyadığını görmek sorumluluk alacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir