AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kesildiğini görmek

Kahve falında saçı kesildiğini görmek

Kahve falında saçı kesildiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı kesildiğini gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da arkadaşınızla tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında saçının yarısının kesildiğini görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının kısa kesildiğini görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına inanılır.

Kahve falında saç kesilmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saçını kesip başkasına vermek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun saçının kesildiğini görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, kariyerinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının saçının kesildiğini görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında saçının kesildiğini ve ağladığını görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin saçının kesildiğini görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, işi ile gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir