AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı beyaz görmek

Kahve falında saçı beyaz görmek

Kahve falında saçı beyaz görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, rahatının bozulacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı beyaz gördüyseniz:

  • Kendinizi bitkin hissediyorsunuz.

Kahve falında saçının beyaz olduğunu görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, canının derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir tane beyaz saç görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında saçında beyaz saç görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz saçlı olmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz saçlı adam görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza yorulur.

Kahve falında arkadaşının saçlarını beyazlamış görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında genç birinin saçlarını beyaz görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir